Log in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Kalender

Jaarlijkse weergave
Jaaroverzicht
Maandoverzicht
Maandoverzicht
Weekly View
Weekoverzicht
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
Bezinningsmiddag: Boeddhisme
 
zaterdag 16 februari 2019
Activiteit van: Zeeland/West-Brabant

Onze jaarlijkse bezinningsbijeenkomst staat in het teken van het Boeddhisme en gaan we naar de Tibetaanse Tempel in Schoten (België). Voor deze bijzondere bijeenkomst hebben wij ook de Regenboog-Ambassadeurs uit Antwerpen en mensen van het LHBT-Netwerk Zeeland uitgenodigd. Wij verzamelen op een nog nader te bepalen plaats om met een paar auto's naar Schoten te rijden. In Schoten krijgen wij een rondleiding door een gids en maken we kennis met het Boeddhisme. De gids vind het een uitdaging om het roze volk rond te leiden en zal dan ook uiteenzetten hoe men in het Boeddhisme tegenover LHBT-ers staat. De rondleiding inclusief gids kost maximaal €12,— per persoon, afhankelijk van hoeveel personen aan deze activiteit meedoen. Het eten achteraf in Hoogerheide is op eigen kosten. Je moet dan denken aan ongeveer €21,— per persoon, exclusief het drinken. Denk ook aan het meebetalen in de benzinekosten.

Opgave uiterlijk woensdag 13 februari 2019.

Deze activiteit van de ChristenQueer-regio Zuid-West (voorheen CHJC-regio Zeeland/West-Brabant) is voor leden van ChristenQueer. Overige belangstellenden die een keer met onze ChristenQueer-regio Zuid-West willen kennismaken zijn van harte welkom en delen mede in de (on)kosten. Voor verdere gedetailleerde informatie en opgave kun je mailen naar:

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Neem dan contact op met het contactadres of geef je op via het opgaveformulier (indien aanwezig).

Contact: 

Ben je lid/kennismaker van CHJC? Dan kun je reageren op de blogs én andermans reacties lezen. Log daarom in met je e-mailadres en wachtwoord.
Klik hier om in te loggen

Colofon

© 2019 auteursrechten beschermd

CHJC vereniging van christelijke homo's lesbiennes en biseksuelen
Postbus 14722
1001 LE Amsterdam
IBAN NL55 TRIO 0197746934
t.n.v. CHJC te Goes
Geregistreerd als vereniging bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40536702

fotoverantwoording

Volg CHJC op ...

 

web design:

Wij gebruiken 'cookies' voor navigatie en gebruiksgemak. We slaan geen data op van niet-ingelogde bezoekers.