Log in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Ben je geïnteresseerd in CHJC? Waarschijnlijk heb je al veel informatie op de website gevonden. Klik hieronder op de link voor extra info:

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie voor extra info.

Als je ook wilt meedoen met activiteiten, kun je jezelf ook als kennismaker aanmelden. Voor € 15,00 ben je zes maanden lang kennismaker en mag je overal aan meedoen. Daarnaast krijg je een aantal keren het verenigingsblad in de bus.

Direct lid worden kan natuurlijk ook. Decontributie is € 35,00 (Voor studenten tot 30 jaar geldt een contributie van € 20,00). We zijn natuurlijk blij als je meer bijdraagt dan het minimum.
Wat krijg je hier voor?

  • elke twee maanden het verenigingsblad UCEA
  • een jaar lang toegang tot alle activiteiten

Voor getrouwde of samenwonende paren, die beiden als lid ingeschreven willen staan en toegang tot de activiteiten willen hebben, bestaat er het duo-lidmaatschap met een contributie van € 50,00. Je staat ingeschreven op één woonadres en je ontvangt één UCEA.


Wil je lid worden van CHJC, maar is de contributie een struikelblok? Neem dan contact op met de penningmeester via het contactformulier. We hebben hier een regeling voor. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard behandelen we persoonlijke informatie strikt vertrouwelijk.

Colofon

© 2018 auteursrechten beschermd

CHJC vereniging van christelijke homo's lesbiennes en biseksuelen
Postbus 14722
1001 LE Amsterdam
infolijn: 06-53234516
IBAN NL55 TRIO 0197746934
t.n.v. CHJC te Goes
Geregistreerd als vereniging bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40536702

fotoverantwoording

Volg CHJC op ...

 

web design: