Log in met je e-mailadres en je wachtwoord.

digiflyer Gay Sing In

0
0
0
s2sdefault

In de gaykrant stond een artikel over het fusiefeest van CHJC en Contrario op 10 maart in Amsterdam.

De  gaykrant was daar aanwezig en je kunt hun verslag hier terug lezen.

0
0
0
s2sdefault

Beste Leden,

Op 04 november is de ALV van CHJC. Hierin zal het bestuur een terugblik geven over het afgelopen jaar. In dit jaar zijn diverse werkgroepen aan de gang gegaan als basis voor de nieuwe vereniging. Graag praten we jullie bij en brengen we de conceptstatuten in stemming. 

Je bent welkom vanaf 14.00 uur bij de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV te Hilversum. Aanvang ALV om 14.30 uur. Opgave voor de ALV is niet nodig. We rekenen op je komst. 

CHJC en Contrario houden op dezelfde locatie en op hetzelfde tijdstip hun ALV. Ben je van beide lid, zul je dus een keus moeten maken. De stukken van de werkgroepen evenals de nieuwe statuten zijn voor beide verenigingen gelijk. 

 

Nieuwe Bestuursleden

Ook doet het bestuur hierbij een oproep om in het nieuwe bestuur plaats te nemen. Het bestuur kan dan voortvarend aan de slag om de nieuwe vereniging vorm te geven. Laat op of per telefoon of mondeling voor de ALV weten of je bereid bent zitting te nemen. 

 We kijken terug op een mooie vereniging en op de samenwerking met ContrariO. Komt allen; je stem is van belang. 

Tot 4 november

 Het Bestuur

 

0
0
0
s2sdefault

Hier vind je het verslag van het symposium wat op 21 april jl. werd gehouden in het kader van 25 jaar Evangelische Roze Vieringen.

0
0
0
s2sdefault

In de regenboogweek 2017 vinden er activiteiten plaats in de provincies Groningen en Drenthe. Er is een regenboogviering, een verhalentafel, een filmavond en er zijn twee lezingen.

De regenboogweek wordt geopend met een regenboogviering in Winschoten op zondag 8 oktober. De dienst begint om 15.00u en vindt plaats in de Marktpleinkerk. Thema: "Opdat iedereen in vrijheid lief kan hebben.

In Assen is er op dinsdag 10 oktober een lezing in Assen, van 20.00u-22.00u in kerkelijk centrum ‘De Bron’.

Thema van de lezing: een roze kring in elke kerk? Spreker is dominee Wielie Elhorst.                                                                                    poster roze kring 724x1024

Op donderdag 12 oktober is er een lezing, coming out in de islam, door Gazi Duran.  De bijeenkomst begint om 20.00u. in de Lutherse Kerk te Groningen.

Op zaterdag 14 oktober is er om 14.30 uur in theater de Tamboer in Hoogeveeneen Verhalentafel over ‘Homoseksualiteit en religie’. Bij presentator Patrick Neumann en sidekick ds. Wim Loosman zullen diverse gasten aanschuiven, die hun visie op dit onderwerp zullen geven. Ook vanuit de zaal kan worden meegepraat.

Voor iedereen onder de 30 jaar wordt op zaterdag 14 oktober de film I am Michael vertoond.  De filmavond is op de Kraneweg 33 te Groningen en begint om 19.00u.

Zie voor een overzicht van alle activiteiten in de regenboogweek: http://www.cocgd.nl/activiteiten/

 

0
0
0
s2sdefault

Colofon

© 2018 auteursrechten beschermd

CHJC vereniging van christelijke homo's lesbiennes en biseksuelen
Postbus 14722
1001 LE Amsterdam
IBAN NL55 TRIO 0197746934
t.n.v. CHJC te Goes
Geregistreerd als vereniging bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40536702

fotoverantwoording

Volg CHJC op ...

 

web design:

Wij gebruiken 'cookies' voor navigatie en gebruiksgemak. We slaan geen data op van niet-ingelogde bezoekers.