Log in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Over onze activiteit van 14 mei schrijft Noor als volgt.

“Met 16 vrouwen maakten we het Gelderse stadje Buren en omgeving onveilig. We maakten namelijk een tochtje met de fietstrein. Zo’n fietstrein is als volgt opgebouwd: een skelter met daarachter drie koppels van extra stoeltjes met een brede stang om je aan vast te houden en met trappers. Eigenlijk kun je het beter een skeltertrein noemen. Hoe dan ook, het geeft een hoop pret om met twee groepen van acht dames op die gevaartes door Buren te sjezen en vooral: om een toch wel tamelijk drukke provinciale weg over te steken. Eén van ons had daar wat op gevonden: ze ging gewoon midden op de weg staan en met grote armbewegingen het aankomende verkeer tot stoppen manen. Zo kreeg ze het voor elkaar dat we veilig konden oversteken. We maakten zo een leuke route door het pittoreske stadje zelf en door de omgeving, met rustige weggetjes langs weilanden, boomgaarden en hagen van meidoorns, die mooi in bloei stonden.

De tocht begon bij het pannenkoekenhuis en we kregen een routebeschrijving mee. Eentje kroop achter het stuur, degene naast haar las de routebeschrijving. De anderen konden tamelijk relaxt meetrappen. Voor de voorste twee was het het zwaarste trappen. Maar goed dat het niet meer zulk mooi weer was! De wat lagere temperatuur kwam wel goed uit. Ik heb ook even aan het stuur gezeten, vooraan, en flink getrapt en kreeg het er knap warm van.

Ik vond het een hele leuke en gezellige activiteit, en ook leuk om weer eens iets nieuws te ondernemen. Van harte aanbevolen dus ook aan andere regiogroepen! Op de website van de Pannenkoekenbakker vind je meer informatie (http://www.pannekoekenbakker.nl/Fietstrein_20_470.html). Na afloop van de tocht, weer veilig terug, hebben we gezellig gesmuld van een heerlijke pannenkoek. Het was weer een gezellige middag en avond, in goede sfeer en harmonie.
Met dank aan Jennie en Martine voor het organiseren van deze activiteit!”

In juni bestond de activiteit uit fietsen, varen en wandelen, bij Anita in Gorinchem. Het verslag hierover volgt in de volgende UCEA.
De zomer is begonnen en de jaarlijkse regio-vergadering van vmo en bijbehorende barbecue staan gepland op zaterdag 9 juli. Hou je mail in de gaten!
De daaropvolgende activiteit is op 13 augustus en heeft ook iets met water en mooi weer te maken. Details volgen in de uitnodigingen via de Yahoo mailgroep, evenals voor de activiteiten van september en oktober!

Geniet van de zomer, groetjes
Marloes

Ben je lid/kennismaker van CHJC? Dan kun je reageren op de blogs én andermans reacties lezen. Log daarom in met je e-mailadres en wachtwoord.
Klik hier om in te loggen

Colofon

© 2018 auteursrechten beschermd

CHJC vereniging van christelijke homo's lesbiennes en biseksuelen
Postbus 14722
1001 LE Amsterdam
IBAN NL55 TRIO 0197746934
t.n.v. CHJC te Goes
Geregistreerd als vereniging bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40536702

fotoverantwoording

Volg CHJC op ...

 

web design:

Wij gebruiken 'cookies' voor navigatie en gebruiksgemak. We slaan geen data op van niet-ingelogde bezoekers.